Recensies

Op onderstaande websites kunt u de recensies lezen die onze bezoekers hebben achtergelaten. Wilt u zelf een recensie achterlaten? Kies dan een van de onderstaande websites. Wij horen graag van u!

Eet.nu

Alle restaurants in Nederland inclusief recensies, beoordeling, adres, routebeschrijving en openingstijden. Vind een restaurant in de buurt.

IENS

Iens.nl is het online platform waar je alle restaurants kunt zoeken, vinden en reserveren, beproefd en beoordeeld door hun eigen gasten.

Dinnersite.nl

Dinnersite.nl, de complete restaurantgids van Nederland. Bekijk direct foto's, menukaarten en bezoekerreacties van ruim 12.000 restaurants.

Hermus & Zandstra

Theo Zandstra en Jacques Hermus zijn de culinaire recensenten van Dagblad van het Noorden. Op deze website vind je hun recensies, recepten en andere artikelen. Klik op het logo om een recensie van Restaurant Leafs in Appelscha te lezen.

Brenda de Zwaan en Edzard Delstra

Voor deze rubriek gaan LC-journalisten uit eten met Brenda de Zwaan, docente hospitality management, en Edzard Delstra, docent gastronomie, van de opleiding international hospitality management aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden.