Over Restaurant Leafs

Brasserie Restaurant Leafs is de ideale plaats om te genieten van een uitstekende lunch, smakelijk diner of een heerlijk kopje koffie met gebak. Ons sfeervolle en eigentijdse restaurant ligt in Appelscha, aan de rand van het bekende natuurgebied het Drents-Friese Wold. Deze unieke locatie geeft u de gelegenheid om na een wandeling of fietstocht te komen genieten van alles wat Leafs u te bieden heeft.

Over het restaurant

In het restaurant of op het terras kunt u genieten van de lekkerste gerechten die met dagverse producten en veel liefde voor het vak worden bereid. Zowel op onze dinerkaart als lunchkaart vindt u vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Deze zijn seizoensgebonden en worden vier keer per jaar vernieuwd. De bekende klassieke gerechten worden afgewisseld met moderne gerechten die vast en zeker bij u in de smaak vallen.

Speciale wensen of evenementen

Volgt u een dieet of heeft u speciale wensen? Laat ons dit weten, dan houden wij hier rekening mee. Ook bieden wij de gelegenheid voor het houden van vergaderingen, seminars, recepties en besloten diners in onze zaal gelegen naast het restaurant.

Buiten openingstijden langskomen?

Wilt u graag buiten openingstijden bij ons terecht kunnen? Neem contact met ons op! Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen. Reserveren kan telefonisch via 0516-431588 of online via ons contactformulier. Hier vindt u onze openingstijden.